Iaraké & Ginger
Aug
9
7:30 PM19:30

Iaraké & Ginger

Banda formada per músics experimentats dins del panorama musical d’Andorra, la banda instrumental IARAKÉ ha trobat amb GINGER la seva inspiració per fer el salt a ser una banda de soul i Rhythm & Blues.

View Event →
Sense Sal
Aug
8
7:30 PM19:30

Sense Sal

El Pop-Folk dels Sense Sal fa temps que va de poble en poble conquistant joves I grans. La seva música animada fa les delícies dels que els agrada moure els peus i ballar. Una secció de vent poderosa i unes cançons que faran que aquesta nit de Jambo sigui difícil d'oblidar.

View Event →
Red Pèrill
Jul
19
11:00 PM23:00

Red Pèrill

Red Pèrill és un músic galàctic i singular que fa groove psicoanalític. És pianista i la seva música, basada en el llenguatge del Jazz, està sempre acompanyada d'unes lletres surrealistes que posen al descobert un artista amb pinzellades de Francesc Pujols, Quimi Portet o Albert Pla.
 

View Event →
The Laguards al MW Museu de l’Electricitat
Jul
14
9:30 PM21:30

The Laguards al MW Museu de l’Electricitat

Trio acústic de Blues, fa un any que van enregistrar el seu primer disc d’estudi, on han volgut captar l’essència del directe, que és el seu punt fort. Aquesta banda s’ha forjat trepitjant els escenaris, tant d’Andorra com de fora del país.

Reserva prèvia obligatòria al :
tel (+376) 739 111 o a fedacultura@feda.ad

View Event →
El Sobrino del Diablo
Jul
13
to Jul 14

El Sobrino del Diablo

Lletres satíriques que despullen la quotidianitat i la vesteixen amb la transcendència que moltes vegades necessiten. El públic del Sobrino del Diablo dibuixa un somriure amb el primer acord i no se'l treu de la cara durant tot el concert.

View Event →
Odara Trio al Museu de la Moto
Jul
11
10:00 PM22:00

Odara Trio al Museu de la Moto

Aquest conjunt format per Sabela Simón a la veu, Carles Sans a l'acordió diatònic i l'Albert Ginestà a la guitarra, fan una fusió d'estils que combina elements de la música tradicional, la bossa nova i el flamenc.

En el seu repertori podem trobar versions, que van des de Piazzolla fins a temes de música tradicional Sèrbia, passant per clàssics de la bossa, fusionant aquests estils amb un resultat de versions força originals.

També incorporem en el nostre repertori temes de producció pròpia.

 

Reserva prèvia obligatòria al tel. 853 444
Places limitades

View Event →